2013. december 1., vasárnap

Thaibox gyerek ezés a ReKaGYMben?!





A héten kétszer kedden és csütörtökön van edzés. 5 éves kortól járnak ide a gyerekek akik igaz még játékosan, de érdemi edzésmunkát végeznek. Itt megtanulnak odafigyelni, összpontosítani és természetesen a fegyelemből is kijut nekik. Az edzéseket Nagy Ede vezeti aki egy nagyon komplex és érdekes edzést rak össze nekik edzésről edzésre. Ebben van bemelegítés, technikák elsajátítása, zsákos munka, páros gyakorlatok, ütő rugó párnázás, játék, nyújtás. Ez a sport fejleszti a koordinációt, erősíti a vázizmaikat, koncentráció fejlesztő, tanítja őket a fegyelemre bizonyos kereteken belül. A gyerekek nagyon szeretnek idejárni bár tudják hogy Ede bácsi :D ahogy ők hívják tud szigorú is lenni de már tudják meddig feszegethetik a húrt mert ugye ha túlzásba viszik jön a négyütemű fekvőtámasz. Azt meg annyira nem szeretik. De ami hasznos az hasznos így hamar elmegy a kedvük a dumcsizástól.
Természetesen lányok is megfordulnak az edzéseinken még ha sokan úgy is gondolják hogy ez abszolút nem kislányos sport. Az sosem baj ha megtudják védeni magukat.
Vannak kimagaslóbb tehetséggel is rendelkező fiatalok őket az jellemzi hogy alig várják az edzéseket és mindig a lehető legjobb helyről próbálnak figyelni az edző szavaira, feladat bemutatásaira és a legjobb tudásuk szerint hajtják végre azokat. Alázattal és nagy odafigyeléssel végzik az edzésmunkát.
Pár gyerkőcöt személyesen is faggatunk, hogy miért is szeret ide a ReKaGYM-be járni ?

Szalay Kende Zsolt: " mert jó barátokat szerzek és nagyon tetszik Edebá edzése, megtanulom rendesen a technikákat ütni rúgni, térdelni, és klincselni. Más helyekkel ellentétben itt nem csúfolnak a sporttársak"

Kapás Norbert: " ahova előtte jártam focizni ott az edző a csókosokkal foglalkozott csak itt pedig Edebá egyenlően figyel mindenkire nincsen kivételezés, és nagyon jó zenére edzeni "

Kiss Bálint: "nagyon szeretek sportolni, jó is vagyok testnevelésből és nem utolsósorban barátokra lelek itt az edzés mellett "

Várunk továbbra is minden olyan 5-12 éves gyermeket fiút és lányt egyaránt aki kedvet kapott ezt a sportot kipróbálni. Az első edzést teljesen ingyenesen ki lehet nálunk próbálni. 13 év felett már a kezdő csoportunkat ajánljuk

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése